Tuin en Park – Robotmaaiers

Hieronder vindt u de merken waarvan wij de robotmaaiers verkopen:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Husqvarna

Evolutie gaf ons de perfecte gazonmaaier. Al duizenden jaren laten schapen ons zien hoe je een gazon tot in de perfectie kunt verzorgen: continu in een willekeurig patroon blijven grazen….

Met dit concept als basis heeft Husqvarna de Automower ontwikkeld, de originele en onbetwiste leider op het gebied van robot gazonmaaiers. Laat u door Mooren Machines uitgebreid informeren en ontdek hoe u een perfect gazon kunt krijgen door helemaal niets te doen.

Bij ons kunt u ook een grondkabel legmachine huren zodat de begrenzing kabel wel tot 5 cm onder de grasmat komt te liggen.

  • Zeer snel de robotmaaier in bedrijf gesteld.
  • Geen gevaar met verticuteren.
  • U hoeft geen krammen meer te gebruiken.
  • U hoeft niet meer te bukken met aanleggen van de begrenzingskabel.


BelRobotics

Belrobotics is de uitvinder van robotmaaiers voor grote oppervlakten en professionele toepassingen. De zelfstandige robotmaaiers van Belrobotics zorgen voor een perfect gemaaid gazon zonder tussenkomst van personen.

De robots van Belrobotics maaien het gras perfect waardoor het gezonder en groener is. De messen van de robotmaaier zijn vlijmscherp en vermalen het gras tot zeer kleine stukjes. Ook bespaart u minstens 50%. Geen personeel, geen benzine, geen afvalverwijdering en geen machinetransportkosten! Daar komt ook nog eens bij: de robotmaaier doet zijn werk dag en nacht zonder geluids- of andere overlast. Heerlijk, toch?

 


Tekno-Ants

Deze werkrobot maakt het leven een stuk makkelijker, dankzij het volgsysteem d.m.v. een enkelband en GPS systeem. Deze robot zal voor u het stro naar uw bestemming brengen, ze ruimen mest op, en zijn zo stil, dat ze geen dieren afschrikken. Ook zijn ze emissie-vrij en geurloos. Wanneer ze tot het maximum zijn geladen, kunnen ze zelfs 4 uur mee!
Ideaal om mee te werken, of het nu op de werkplaats is, of buiten in de tuin.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Ruud van Rooij
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31(0)615 945454

Reageren is niet mogelijk